Victorinox Swibo Slaughter&Butcher 5.8421.16 – середній розмір професійного ножа м'ясника цієї моделі. Продуктивний та міцний інвентар з досить широким сталевим лезом і нековзким поліамідним руків'ям. Продуманий до дрібниць дизайн, яким характеризується всі моделі ножів із колекції Swibo.
Ніж SWIBO Slaughter&Butcher 5.8421.16:
• призначення: ніж м'ясника / забійний
• довжина леза: 16 см
• широке сталеве лезо з Plain (гладким) заточуванням
• ергономічна ручка з поліаміду (PA)
• посудомийна машина та стерилізація: можна
• постачається у блістерному захисному чохлі
• серія, професійна: Swibo
• виробник: Victorinox (Швейцарія)
Ножі з цієї серії ви легко впізнаєте за яскраво-жовтими руків'ями ергономічної форми. Виготовлені з витривалого до екстремальних навантажень пластикового матеріалу з шорсткою на дотик фактурою. Ручка має унікальну конструкцію з безпечним виступом на лезо та упором для пальців, що гарантує максимально зручний та стійкий хват при експлуатації. Міцне штамповане лезо з висококласної неіржавної сталі з неперевершеними антикорозійними властивостями та стійкістю до зношування. Різальна крайка протягом довгого періоду залишається ідеально гострою. Всі матеріали підібрані з урахуванням щоденного інтенсивного використання інструмента у професійному середовищі.
Аналогічний ніж доступний також із довжиною леза:
- 14 см – модель 5.8421.14
- 18 см – модель 5.8421.18
Важливо: визначити довжину леза можна самостійно за серійним номером: останні дві цифри після крапки вказують довжину леза (в сантиметрах).